Tuukka töissä

Olen paljasjalkainen jyväskyläläinen, tosin piipahdin välillä 5 vuotta Jämsässä.

Elämässä minulle on tärkeää se, että osaa iloita elämän pienistä onnistumista – niin omista kuin muidenkin. Mielestäni arvostuksella, kunnioituksella, huumorilla ja iloisuudella pärjää pitkälle ja välillä on hyvä uskaltaa nauraa itsellekin.

Remonttisuunnittelijan työssäni on parasta, ettei yksikään asiakas ja koti ole samanlainen. Suurin motivaattorini työssä on se, että yhdessä Remisterin porukan kanssa saamme tehdä asiakkaalle viihtyisämmän ja toimivamman kodin. Mielestäni omassa suunnittelutyössäni yksi parhaista osa-alueista on, että tuon rohkeasti esille omia ideoita ja pääsemme näin puntaroimaan asiakkaan kanssa kokonaisuutta, kodin toimivuutta ja sen viihtyisyyttä.

Minusta remontointi vaatii uskallusta, aikaa, osaamista sekä myös hermoja. Haluaisinkin sanoa, että meiltä Remisteriltä löytyy kaikki muu, mutta sinulta tarvitsemme ripauksen uskallusta – muun me tarjoamme!

Tuukka kotona

Harrastuksena minulla on jääkiekkotuomarin hommat. Lisäksi vapaa-aika kuluu myös seuraten rallia tai erilaisten pallopelien pelaamisessa.

Lähetä viestiä Tuukalle


Please leave this field empty.