Jetro töissä

Aloitin työt remonttisuunnittelijana keväällä 2016 ja toin mukanani yli 10 vuoden monipuolisen kokemuksen rakennusalalta. Töissä vaadin itseltäni täsmällisyyttä ja aikataulujen noudattamista, sillä nämä saavat aikaan lopputuloksen, joka on kaikille paras.
Teen työni pilke silmäkulmassa; aina iloisena ja reippaana. Kun johonkin ryhdyn niin sen myös hoidan.

Jetro kotona

Asun Jyväskylässä perheeni kanssa. Meillä on kaksi päiväkoti-ikäistä tytärtä, joiden kanssa kuluukin suurin osa vapaa-ajastani. Omalla ajalla pyrin näkemään ystäviä yleensä harrasteiden parissa; biljardi, frisbeegolf ja erilaiset palloilulajit vievät loput vapaa-ajasta. Lomilla on myös mukava matkustella mahdollisuuksien mukaan.

Antti töissä

Toimin remonttisuunnittelijana kylpyhuone-, sauna- keittiö- ja sisustusremonttien suunnittelussa. Työssäni minua motivoi asiakkaiden kanssa työskentely ja heille sopivimpien ratkaisujen löytäminen. Parhaana palkintona työstäni saan toisinaan onnellisen ilmeen asiakkaan kasvoille heidän nähdessään remontin lopputuloksen. Toiminkin suunnittelijana simppelillä filosofialla Ihmiseltä-Ihmiselle.

Antti kotona

Olen kotoisin Kuopiosta ja lupsakka savolainen, mutta siippani toi minut Keski-Suomeen ja perheen olemme perustaneet Laukaaseen, Tiituspohjaan. Aviovaimoni lisäksi perheeseemme kuuluu 3 lasta.

Vapaa-aikani kuluukin pitkälti perheen kanssa puuhaillessa. Kun harrastuksille jää aikaa, käyn pari kertaa viikossa kuntosalilla tai pelaamassa jääkiekkoa, sillä liikunta on minulle tärkeää sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin kannalta.

Arvostan hetkessä elämistä ja toimeen tarttumista. Olen perhekeskeinen ja käytännöllinen ihminen. Vahvuutenani pidänkin avointa kanssa käymistä ihmisten kanssa ja kykyäni kuunnella ja kuulla.

Teija töissä

Olen lähtöisin Kerimäen pienestä pitäjästä, josta muutin Mikkelin kautta Jyväskylään. Savolaiset juuret tunnistaa murteestani.

Toimin Remisterillä keittiö-, kylpyhuone ja huoneistoremonttisuunnittelijana. Työni on palkitsevaa ja on mahtavaa nähdä upeat lopputulokset sekä onnelliset asiakkaat. Asiakaspalvelutyö on lähellä sydäntä, viihdynkin hyvin ihmisten parissa. Tavataan hymy huulilla!

Teija kotona

Vapaa-aikana ulkoilen ja käyn salilla. Tykkään myös haastaa itseäni erilaisilla aivojumpilla – sudokut ja muut älypelit vievät joskus mennessään. Pianoa soitan, kun inspiraatio iskee.

Koti, perhe ja ystävät ovat minulle tärkeitä. Omaa paritaloasunnon kolmiota olemme pikkuhiljaa laittaneet oman näköiseksi – se antaa minulle päivittäin iloa. Nautinkin rauhallisista koti-illoista mieheni kanssa.

Annika töissä

Olen perheenäiti Örönsalosta, Vesangasta. Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme nuorta; Kerttu, Iivari ja Alma sekä iltatähti Elvi, niin ja viisi koiraa.

Työni on intohimoni; nautin uusista haasteista joita sisustus- ja remonttisuunnittelijan työni minulle suo. Parasta on uusien ihmisten kohtaaminen sekä heidän unelmiensa toteuttaminen remonteissa. Remisterillä olenkin työskennellyt jo 13 vuotta.

Annika kotona

Vapaa-aikani käytän punttisalilla, lenkkipolulla koirien kanssa sekä nauttimalla leffailloista nuorison seurassa. Jos ylimääräistä aikaa on, karkaan mielelläni mieheni kanssa auringon lämpöön, sillä matkustelu ja aurinko saavat myös hyville mielin.

Lasse töissä

Olen pitkän linjan remisteriläinen, aloitin työt yrityksessä vuonna 1998. Juureni ovat vahvasti Keski-Suomessa, syntyperältäni olen jyväskyläinen ja asun perheineni Vesangan kylässä Jyväskylässä.

Työnkuvani on erittäin monipuolinen; saan valmentaa alamme ehdotonta huippujoukkuetta, pääsen tutustumaan alan uusimpiin trendeihin ja työkaluihin, tehdä yhteistyötä tunnettujen tavarantoimittajien kanssa, olla osana toteuttamassa markkinoinnin kiemuroita, ja tietysti tehdä remontteihin liittyvää suunnittelutyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Omat ydinarvoni toteutuvat tässä yrittäjän työssä. Toisesta välittäminen, luottamus, yhdessä tekeminen, laadukas työ, kaikki samassa paketissa. Lisäksi yksilö- ja yhteisötasolla tapahtuva jatkuva kehitystyö on erittäin motivoivaa.

Lasse kotona

Vapaa-ajalla olen aktiivinen neljän lapsen isä. Koen omasta jaksamisesta huolehtimisen tärkeäksi, tuuletankin itseäni mahdollisimman usein pyörän sarvissa tai kuntosalilla. Pyrin myös lukemalla kehittämään omaa henkistä pääomaa.

Elämä on vaan ihanaa, kun sen oikein rakentaa ja välillä remontoi :)

Irmeli töissä

Olen tullut Remisterille kuusi vuotta sitten talouspäälliköksi.

Taloushallinnon työtehtävät pitävät työni vaihtelevana ja monipuolisena. Itsenäisten tehtävien tuoma vastuu ja vapaus haastavat säntilliseen sekä alati kehittyvään tekemiseen. Remisterissä "komppanjan vääpelinä" olen saanut tehdä työtäni hyvässä työilmapiirissä mukavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. On hienoa olla osa tätä tiimiä.

Irmeli kotona

Asun Karoliina-tyttäreni ja Fanny-koiramme kanssa.

Vapaa-aikani kuluu usein arkisissa puuhissa; puutarhatöissä, leipoen tai herkutellen hyvällä ruualla. Äitinä tietysti haluan seurata urheilullisen tyttäreni kaikki koripallopelit.

Talvisin kirjat ja loma-aikojen matkustelu tuovat minulle monia mukavia hetkiä. Mutta kesäisin lempihuviani on karauttaa iltalenkille rullaluistellen - se onkin iloista menoa se.

Auvo töissä

Olen ollut sisustusasentajana Remisterillä 19 vuotta ja työhöni kuuluvat kaikki kodin sisäremonttityöt.

Työssäni minua motivoi itsenäinen työ erilaisten asiakkaiden kodeissa. Työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista ja saan toimia innostavassa, kannustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Minulle tyytyväinen asiakas on paras palkka.

Auvo kotona

Asun vaimoni kanssa omakotitalossa Laukaassa, Kuusan kylässä. Omakotitalossa maalla riittääkin vapaa-ajalle aina puuhaa, mutta minulle ovat myös luontoretket perheen ja ystävien kanssa mieluisia.

Kesäisin tykkään myös marjastaa ja harrastaa kuntoliikuntaa. Rentoudun myös lukemisen parissa.

Kari töissä

Työskentelen sisustusasentajana 13 vuoden työkokemuksella Remisterillä ja olen erikoistunut keittiö- ja sisustusremontteihin. Työpäivät ovat vaihtelevia ja haasteellisia. Minusta parasta on mahtava työporukka ja tyytyväiset asiakkaat.

Kari kotona

Asun vaimoni ja lastemme kanssa Laukaassa, Vihtavuoressa. Harrastuksena minulla on rullaluistelu ja mahdollisuuksien mukaan kalastus ja marjastus. Mieluiten kuitenkin vietän vapaa-aikani perheen parissa ja omakotitalossa onkin paljon puuhaa.

Ilmari töissä

Pienestä pojanvesselistä asti olen tiennyt että ammatillisesti lähden seuraamaan isäni jalanjälkiä. Olenkin ollut nyt sisustusasentajana Remisterillä 11 vuotta. Isäni toimi opettajanani oppisopimuskoulutukseni ajan ja koulutti minusta tunnollisen ja tarkan työntekijän. Oman työnjäljen näkeminen ja siitä saatu kaikenlainen palaute kehittää ja myös kannustaa minua.

Minusta hyvin suunniteltu on jo puoleksi tehty, koska olen vaativa oman työnjäljen ja myös työn etenemisen suhteen. Arvostan hyvin tehtyä työtä ja haluan nähdä vaivaa sen saavuttaakseni. Minulle tyytyväinen asiakas on työni parhaita puolia.

Ilmari kotona

Asun vaimoni kanssa itse remontoidussa rivitalokodissa Laukaan Vihtavuoressa. Tykkäänkin tehdä myös vapaa-ajalla remonttihommia.

Harrastan monipuolisesti urheilua ja usein illat kuluvatkin pelatessa jääkiekkoa tai jalkapalloa kavereiden kanssa. Sählyä pelaan maalivahtina useamman kerran viikossa.

Maria töissä

Tein alanvaihdoksen pukuompeliasta-rakennusalalle, enkä ole katunut. Olen Remisterillä sisustusasentajana. Tykkään työn monipuolisuudesta ja haasteista ja parasta on mahtava työporukka ja tyytyväinen asiakas.

Maria kotona

Asustelen Laukaassa perheeni kanssa. Harrastan aktiivisesti Judoa kilpatasolla. Parasta elämässä on lasten ilot sekä yhdessä tekeminen ja oleminen.

Ilari töissä

Työskentelen sisustusasentajana, Remisterillä olen ollut vuodesta 2011. Työssäni saan toteuttaa monipuolisia ja hyvin suunniteltuja remontteja valmiiksi lopputulokseksi.

Aiempi työkokemukseni hienopuuseppänä sekä nykyinen käsillä tekeminen työssäni ovat minulle luontaista ja arvostankin tarkkuutta ja hyvää työnjälkeä. Minulle sekä asiakaspalvelu että tämä käden työnjäljen tarjoaminen asiakkaalle ovat oman työn suola. Usein remontin lopputuloksen tarkasteleminen yhdessä asiakkaan kanssa on hyvin palkitsevaa.

Ilari kotona

Pidän kuntosaliharjoittelua hyvänä vastapainona työlle ja se pitää huolta niin fyysisestä kuin psyykkisestäkin kunnostani. Frisbeegolf kavereiden kanssa on myöskin mieluista vapaa-aikaa minulle.

Myös kahden lapseni kanssa yhteiset hetket, liikunnallinen touhuilu sekä leffaillat ovat ihania hetkiä. Talvisin järven jäällä kulkeminen ja pilkkiminen ovat minulle tärkeitä hetkiä rentoutua.

Mario töissä

Toimin sisustusasentajana Keuruulla ja teenkin mieluiten töitä kotikulmillani, sillä myös itse asun vaimoni ja kahden lapseni kanssa Keuruulla.

Remisterin sisustusasentajan tehtävissä saan ja on ilo tehdä monipuolisia remonttitöitä. Pidän työstäni,
sillä se on vaihtelevaa ja jokainen päivä tuo tullessaan uusia haasteita. Olen ollut alalla 25 vuotta, joista Remisterin kanssa olen työskennellyt yhteistyössä jo 20 vuotta. Työssäni ja yleensäkin elämässäni arvostan rehellisyyttä ja suoraselkäistä asennetta.

Mario kotona

Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni ja ystävieni seurassa. Harrastuksiini kuuluvat ulkoilu, kuntosali ja kalastus. Nautin musiikin kuuntelusta ja elokuvista, sekä hyvästä ruuasta ja sen laittamisesta.