Teija töissä

Olen lähtöisin Kerimäen pienestä pitäjästä, josta muutin Mikkelin kautta Jyväskylään. Savolaiset juuret tunnistaa murteestani.

Toimin Remisterillä keittiö-, kylpyhuone ja huoneistoremonttisuunnittelijana. Työni on palkitsevaa ja on mahtavaa nähdä upeat lopputulokset sekä onnelliset asiakkaat. Asiakaspalvelutyö on lähellä sydäntä, viihdynkin hyvin ihmisten parissa. Tavataan hymy huulilla!

Teija kotona

Vapaa-aikana ulkoilen ja käyn salilla. Tykkään myös haastaa itseäni erilaisilla aivojumpilla – sudokut ja muut älypelit vievät joskus mennessään. Pianoa soitan, kun inspiraatio iskee.

Koti, perhe ja ystävät ovat minulle tärkeitä. Omaa paritaloasunnon kolmiota olemme pikkuhiljaa laittaneet oman näköiseksi – se antaa minulle päivittäin iloa. Nautinkin rauhallisista koti-illoista mieheni kanssa.

Annika töissä

Olen perheenäiti Örönsalosta, Vesangasta. Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme nuorta; Kerttu, Iivari ja Alma sekä iltatähti Elvi, niin ja viisi koiraa.

Työni on intohimoni; nautin uusista haasteista joita sisustus- ja remonttisuunnittelijan työni minulle suo. Parasta on uusien ihmisten kohtaaminen sekä heidän unelmiensa toteuttaminen remonteissa. Remisterillä olenkin työskennellyt jo 15 vuotta.

Annika kotona

Vapaa-aikani käytän punttisalilla, lenkkipolulla koirien kanssa sekä nauttimalla leffailloista nuorison seurassa. Jos ylimääräistä aikaa on, karkaan mielelläni mieheni kanssa auringon lämpöön, sillä matkustelu ja aurinko saavat myös hyville mielin.

Lasse töissä

Olen pitkän linjan remisteriläinen, aloitin työt yrityksessä vuonna 1998. Juureni ovat vahvasti Keski-Suomessa, syntyperältäni olen jyväskyläinen ja asun perheineni Vesangan kylässä Jyväskylässä.

Työnkuvani on erittäin monipuolinen; pääsen tutustumaan alan uusimpiin trendeihin ja työkaluihin, tehdä yhteistyötä tunnettujen tavarantoimittajien kanssa, olla osana toteuttamassa markkinoinnin kiemuroita, ja tietysti tehdä remontteihin liittyvää suunnittelutyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Omat ydinarvoni toteutuvat tässä yrittäjän työssä. Toisesta välittäminen, luottamus, yhdessä tekeminen, laadukas työ, kaikki samassa paketissa. Lisäksi yksilö- ja yhteisötasolla tapahtuva jatkuva kehitystyö on erittäin motivoivaa.

Lasse kotona

Vapaa-ajalla olen aktiivinen neljän lapsen isä. Koen omasta jaksamisesta huolehtimisen tärkeäksi, tuuletankin itseäni mahdollisimman usein pyörän sarvissa tai kuntosalilla. Pyrin myös lukemalla kehittämään omaa henkistä pääomaa.

Irmeli töissä

Olen tullut Remisterille 10 vuotta sitten.
Vastuullani olevat taloushallinnon työtehtävät pitävät työni vaihtelevana ja monipuolisena. Itsenäisten tehtävien tuoma vastuu ja vapaus haastavat säntilliseen sekä alati kehittyvään tekemiseen. Remisterissä "komppanjan vääpelinä" olen saanut tehdä työtäni hyvässä työilmapiirissä mukavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. On hienoa olla osa tätä tiimiä.

Irmeli kotona

Vapaa-aikani kuluu usein arkisissa puuhissa; puutarhatöissä, leipoen tai herkutellen hyvällä ruualla. Äitinä tietysti haluan seurata urheilullisen tyttäreni kaikki koripallopelit.

Talvisin kirjat ja loma-aikojen matkustelu tuovat minulle monia mukavia hetkiä. Mutta kesäisin lempihuviani on karauttaa iltalenkille rullaluistellen - se onkin iloista menoa se.

Toni töissä

Olen syntyjäni Varsinais-Suomesta, elämä kuljetti minut Keski-Suomeen. Työskentelin aikaisemmin Remisterillä asentajana viisi vuotta jonka jälkeen kävin Turus opiskelemassa itseni rakennusmestariksi. Veri veti takaisin mukavaan porukkaan, hoidan nyt oman asennustyön ohella työnjohdon tehtävät, jossa huolehtia työmaiden sujuvasta läpimenosta. Pidän työstäni, koska se on nopeasyklistä ja vaihtelevaa.

Toni kotona