Antti töissä

Toimin remonttisuunnittelijana kylpyhuone-, sauna- keittiö- ja sisustusremonttien suunnittelussa. Työssäni minua motivoi asiakkaiden kanssa työskentely ja heille sopivimpien ratkaisujen löytäminen. Parhaana palkintona työstäni saan toisinaan onnellisen ilmeen asiakkaan kasvoille heidän nähdessään remontin lopputuloksen. Toiminkin suunnittelijana simppelillä filosofialla Ihmiseltä-Ihmiselle.

Antti kotona

Olen kotoisin Kuopiosta ja lupsakka savolainen, mutta siippani toi minut Keski-Suomeen ja perheen olemme perustaneet Laukaaseen, Tiituspohjaan. Aviovaimoni lisäksi perheeseemme kuuluu 3 lasta.

Vapaa-aikani kuluukin pitkälti perheen kanssa puuhaillessa. Kun harrastuksille jää aikaa, käyn pari kertaa viikossa kuntosalilla tai pelaamassa jääkiekkoa, sillä liikunta on minulle tärkeää sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin kannalta.

Arvostan hetkessä elämistä ja toimeen tarttumista. Olen perhekeskeinen ja käytännöllinen ihminen. Vahvuutenani pidänkin avointa kanssa käymistä ihmisten kanssa ja kykyäni kuunnella ja kuulla.

Lähetä viestiä Antille