Matti töissä

Olen toiminut lähes koko työurani remonttialalla monipuolisesti erilaisten kohteiden parissa suunnittelu- ja myyntipuolella. Uran alkuvaiheilta kokemusta on myös asennustyöstä. Pidän siitä, että saan työskennellä aina yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Remisterillä olen saanut työskennellä kohta vuosikymmenen ja nauttinut siitä paljon. Yrityksen arvot kohtaavat omani. Saan olla osana luotettavaa ja osaavaa tiimiä, jossa asiakkaista kuin myös työntekijöistä todella välitetään. Laadukkaat ja pitkään alalla toimineet yhteistyökumppanit tekevät osaltaan työstä merkityksellistä. Lajimme vaatii saumatonta liikehdintää työkentällä, jotta saamme sovitut remonttikohteet sovitusti pakettiin.

Matti kotona

Olen 31vuotias perheenisä, perheeseeni kuuluu vaimo, kolme poikaa, sekä tytär. Keski-Suomeen olen tullut Raahesta, jonka tarkkakorvaisimmat saattavatkin havaita.

Harrastuksiini liittyy tavalla taikka toisella vauhti ja vaaralliset tilanteet, raskas työ vaatii raskaat huvit. Talvilajeina kulkee mukana sulkapallo ja kuntosali. Kaiken kaikkiaan olen melko kaikkiruokainen liikunnan suhteen ja innostun helposti uusista haasteista, joilla saa pidettyä mielen kirkkaana.

Lähetä viestiä Matille