Pertti töissä

Remisteriläisenä olen vielä ihan untuvikko, mutta koen päässeeni näin aikuisiällä unelmaduuniin, jossa
voin tehdä harrastuksestani työn. Remisterillä keskityn remonttisuunnittelijana sauna-, kylpyhuone- ja wc-tilojen sekä huoneistoremontteihin. Koko työurani olen ollut asiakaspalvelutehtävissä ja koen asiakastyön omakseni, parasta siinä on löytää yhdessä keskustellen asiakkaan tarpeisiin sopivat ratkaisut. Remontin tyylikäs lopputulos ja tyytyväinen asiakas ovat maali, jota kohti pelataan!

Pertti kotona

Olen kotoisin Ylä-Savosta, mutta 23 vuoden aikana jyväskyläläistynyt. Perheeseeni kuuluu vaimo ja "uimamaisteri"-koira, kaksi lastamme ovat jo aikuisia. Savon sydämestä kotoisin olevana en turhia hötkyile, mutta koko ajan on hyvä olla jotain pientä projektia.

Oman isän kanssa aikoinaan rakennustyömaiden hanslankarin hommat tulivat tutuiksi ja rakentaminen onkin sukuvika. Rentoudun remontoimalla ja rakentelemalla kotona ja mökillä sekä hemmottelemalla koko perhettä hyvällä ruualla. Jalkapallo on ykköslaji, "madridista" eli Real Madridin fani olen ollut jo 20 vuoden ajan, Realin pelejä on pitänyt käydä ihmettelemässä ihan paikan päällä. Kesään kuuluu myös leppoisa moottoripyöräily hyvässä seurassa. Vaimon kanssa yhteinen harrastus on golf ja ulkomaan matkatkin suuntautuvat usein viheriöiden äärelle.

Lähetä viestiä Pertille