”Ei tarvinnut itse sopia mitään. Kaikki hoitui remonttimiehen kautta.”

Hanna ja Jari Rajala asuvat kahden lapsensa kanssa kerrostaloasunnossa Jyväskylässä. Remisterin kanssa toteutetussa kylpyhuone- ja saunaremontissa pesutiloja nykyaikaistettiin ja muutettiin lapsiperheen tarpeisiin paremmin sopiviksi.

Rajalat ovat asuneet nykyisessä asunnossaan vuodesta 2003 lähtien. Noin viisi vuotta sitten he teettivät makuuhuoneeseen remontin, jonka suunnittelusta vastasi Annika Asmundela ja toteutuksesta Remister.

Nyt kun Rajalat päättivät uudistaa kaksikymmentä vuotta sitten remontoituja pesutilojaan, oli ilman muuta selvää, että tarjous pyydetään myös Remisteriltä ja niin he kääntyivät Remisterin Annika Asmundelan puoleen.

– Kun uutta päätettiin tehdä, käännyttiin Annikan puoleen, koska hän oli valmiiksi tuttu ihminen. Menin kysymään Annikaa Remisterin myymälästä ja sovittiin heti siinä, että milloin hän tulisi käymään, mittailemaan ja suunnittelemaan.

– Vanha sauna oli aika synkkä ja pieni. Aluksi oli avoimena, että uudistetaanko sauna vai ei. Pyydettiin kuitenkin, että Annika suunnittelee meille myös saunan. Onneksi tehtiin yhtä aikaa – oli helpompi näin.

Sama asentaja hoiti kaiken alusta loppuun saakka

Remontti aloitettiin purkamalla vanhat pesutilat. Purkuvaiheen jälkeen tiloista paljastui siinä määrin kosteutta, että niitä kuivattiin noin kolmen viikon ajan. ”Remister otti yhteyttä isännöitsijään ja hoiti kuivausjutut”, Hanna Rajala muistelee.

Erityisen hyvä mieli Rajaloille jäi siitä, kun selvisi, että purkuvaiheen suorittanut Remisterin asentaja Tomi Jutila pääsee jatkamaan remontin loppuun saakka.

– Heidän asentaja oli ihan loistava! Hän tilasi putkimiestä ja sähkömiestä paikalle, kun tarvittiin. Hän oli yhteydessä myöskin valvojaan. Kaikki hoitui Tomin kautta. Ei tarvinnut itse sopia mitään.

Onnistunut lopputulos ja iloinen yllätys

Rajaloiden remontti eteni kuivatuksen jälkeen aikataulun ja suunnitelmien mukaisesti. Kylpyhuoneeseen saatiin lisää käytännöllisyyttä, ja ennen synkkä sauna on nyt huomattavasti valoisampi.

– Kylpyhuone on tosi paljon siistimpi kuin vanha. Meillä oli alun perin kiinteä suihkukulma. Nyt on kääntyvät kaariovet, jotka saa käännettyä täysin tieltä pois. Nyt mahtuu kuivaamaan pyykkiä kylpyhuoneessa, mitä ei ennen voinut tehdä.

– Kylpyhuoneeseen asennettu lattialämmitys tuntuu mukavalta ja kuivattaa lattian nopeasti. Asentajan kanssa juteltuamme valitsimme lopulta myös vesikiertoisen pyyhekuivaimen vanhan sähköisen tilalle.

Uusi, valoisampi sauna miellyttää silmää. Lasiovi päästää läpi valoa ja LED-valot tuovat saunaan tunnelmaa. Saunan osalta Rajalat kokivat iloisen yllätyksen, jonka Remisterin asentaja oli toteuttanut: saunan välilauteen voi työntää sisään, jolloin saunaankin mahtuu tarvittaessa pyykinkuivausteline. Lisäksi sauna on nyt helppo pitää puhtaana.

– Kaikki on uutta. Uusi kiuas lämpiää paljon paremmin ja saa paremmat löylyt. Saunassa pidettiin ennen yhtä sun toista tavaraa – nyt ei saunassa pidetä mitään ylimääräistä!

Kokonaisuuteen Rajalat ovat erittäin tyytyväisiä. Vaikka useamman viikon kestänyt remontti toikin lapsiperheen arkeen tiettyjä haasteita, niistä selvittiin. Rajalat kiittävät Remisterin ystävällistä henkilökuntaa onnistuneesta remontista.

– Tosi tyytyväisiä ollaan siistiin ja onnistuneeseen lopputulokseen.

Haastattelu: Suomen Asiakaskokemukset

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , ,