Juhani Linkaja: “Remister osasi ottaa huomioon kaiken!”

Juhani Linkajan kerrostaloasunto Vaajakoskella oli remontin tarpeessa. Remisterin tekemässä remontissa asunnon pintoja uusittiin ja keittokomeroa laajennettiin. Laadukas jälki näkyy lopputuloksessa pieniä yksityiskohtia myöten.

Linkajan kaksio sijaitsee Vaajakoskella kerrostalossa, joka on rakennettu vuonna 1965. Asunto kaipasi perusteellista pintaremonttia ja keittokomeroon tarvittiin lisää tilaa. Nämä asiat mielessään Juhani marssi Seppälään Remisterin puheille.

– Minulla oli jo etukäteen tiedossa, että se on laadukas ja osaava firma.

Keittokomerosta tuli asunnon helmi

Asunnon seiniä tapetoitiin ja maalattiin, makuuhuoneen lattia uusittiin ja katto paneloitiin valkoisella MDF-paneelilla. Keittokomeroon uusittiin tasot, tiskialtaat ja kaapistot. Jääkaappipakastin tuotiin olohuoneen puolelle, jolloin keittokomeroon saatiin lisää tilaa ja mikroaaltouunikin sai oman paikkansa kalusteissa.

– Keittokomeron käytettävyys ja toimivuus paranivat. Asunto näyttää nyt paremmalta ja laatu näkyy pieniä yksityiskohtia myöten!

– Kaikki loksahti kohdalleen. Pienetkin haasteet hoituivat minun kannaltani jouhevasti.

“Remisterin toiminta oli erittäin ammattitaitoista”

Reilut pari viikkoa kestäneen remontin perusteella Juhani on tyytyväinen Remisterin toimintaan: remontti onnistui aikataulullisesti ja teknisesti hyvin. Sujuvuutta lisäsi se, että kaikki tarvittava hoitui Remisterin kautta; kalusteet, putkityöt ja sähkötyöt.

– Kaikki meni nopeasti. Remontin tehnyt asentaja oli enemmän kuin ammattimies. Suunnitelmat teki Annika Asmundela, joka on niin ikään erittäin ammattitaitoinen ihminen.

– Ehdottomasti suosittelen Remisteriä – siihen voi luottaa. Yritykseltä saa varmasti onnistuneen remontin.

Haastattelu: Suomen Asiakaskokemukset

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , ,