Kaikkien aikojen helpoin remontti

Helena ja Juhani nauttivat eläkepäivistään remontoidussa kodissaan Keltinmäessä. Ajatus lähti liikkeelle, kun Remisterin esittelijä kävi kotiovella.

Helena oli mielinyt uutta keittiötä jo pidemmän aikaa ja loppujen lopuksi remontti päätettiin laajentaa myös olohuoneeseen ja eteiseen – olihan niissä yhtenäinen lattia. Kun lattia päätettiin uusia, tuntui luontevalta uusia samalla tapetit, katto, kaapistot sekä väliovet.

– Olemme olleet tyytyväisiä. Tämä oli helpoin remontti, mitä meillä on koskaan tehty. Oli hyvä, kun meidän ei tarvinnut lähteä yhteenkään kauppaan, vaan saimme tutustua ovi-, tapetti- ja lattiamalleihin kotona

Hyvä suunnittelu

Remontissa huomioitiin ennen kaikkea toiminnallisuus ja arjen helpottaminen. Keittiökaappeja ei tehty kattoon asti – näin yleisilme on kevyempi, eikä yläkaapeille tarvitse kurkotella. Verhojen vaihto helpottui, kun kiskojen tilalle vaihdettiin verhotangot. Lattiaksi valittiin kestävä, pehmeä ja silmää miellyttävä vinyylikorkki – se näyttää Helenasta niin kivalta, että hän ei laita eteiseen edes mattoja. Arjen helpotukset tuntuvat hyvältä.

Hyvä palvelu

– Remister on ollut luotettava. Työmiehillä oli säntillinen työaika, eivätkä he tehneet töitä iltaisin tai viikonloppuisin, minkä ansiosta naapurit saivat olla rauhassa. Remonttisuunnittelija auttoi meitä kaikissa valinnoissa ja lähti avuksemme jopa verho- ja valaisinkauppaan.

4
2
3
1

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , ,