Keittiön totaalinen muodonmuutos

Luotettava ja osaava

Jukan ja Irmelin keittiö koki totaalisen muodonmuutoksen. Lopputulos on nykyaikainen, kevyt ja käytännöllinen, etenkin kun liesi ja tiskipöytä saatiin samalle seinustalle.

Keljonkankaalla asuvat Irmeli ja Jukka ihastelevat uutta keittiötään, jonka Remister Takuuremontit remontoi kokonaisuudessaan. Keittiössä uusittiin kaapit, katto ja lattia sekä poistettiin vanha puuliesi ja massiivinen liesituuletin.

Uuteen aikaan

Irmelille yksi tärkeimmistä muutoksista oli hellan ja tiskipöydän saaminen samalle seinustalle. Lopputulos on nykyaikainen, kevyt ja kodikas – ja sopii loistavasti jo aiemmin uusittuun olohuoneeseen.

Hyvä suunnittelu

Remonttisuunnittelija oli todella taitava ja hän uskalsi myös kyseenalaistaa suunnitelmani. Ajattelin aluksi sinisiä alakaappeja ja valkoisia yläkaappeja, mutta ne olisivat tehneet tilasta palapelimäisen. On hyvä, että suunnittelija kertoo näkemyksiään, eikä vain toteuta kyselemättä asiakkaan ajatuksia, jotka eivät välttämättä ole aina loppuun asti mietittyjä.

Luotettavuus ja laatu

Jukka ja Irmeli saivat remonttitarjoukset kolmelta yritykseltä. Remisteriin he päätyivät luotettavuuden ja hyvän työnjäljen ansiosta – olihan Remister remontoinut aiemmin jo pariskunnan olohuoneen.

Hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Remister hoiti myös putki- ja sähkötyöt, jolloin meidän ei tarvinnut asioida kuin yhden toimijan kanssa. Myös työmiehet olivat nopeita ja siistejä.

Itsekin tehtiin

Purimme keittiön itse ja huolehdimme remontin jätehuollosta, joilla voikin halutessaan alentaa remontin kustannuksia melko mukavasti.

1
2
3
4

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,