Keittiöön enemmän pöytätilaa keittiöremontilla

Helppoa ja täsmällistä

Keittiö on kodin sydän lievestuoreelaisille Ullalle ja Antille. He uusivat keittiön kokonaan lattiaa ja kodinkoneita lukuun ottamatta. Remisterin tekemän remontin jälkeen keittiössä on enemmän pöytätilaa, kaapit ovat tilavammat ja muutoinkin keittiö on toimivampi, ilmavampi ja viihtyisämpi – nyt siellä kelpaa leipoa ja laittaa ruokaa yhdessä.

Remister on tehnyt Ullalle ja Antille yhteensä neljä remonttia viiden vuoden aikana. Keittiön lisäksi on remontoitu kylpyhuone, sauna, wc ja makuuhuone. Ullan mukaan makuuhuone on nykyisin kodin kaunein huone, kun taas eniten remonttia vaati kymmenen vuotta vanha kylpyhuone. Myös saunassa kelpaa heittää löylyä ja wc on aiempaa valoisampi ja siistimpi.

Miten löytyi RemisteR

– Kaikki lähti siitä, kun Remisteriltä tuli kotiimme esite, jonka jälkeen remonttisuunnittelija tuli tekemään ilmaisen remonttiarvion. Hän kuunteli meitä aidosti, eikä vain näpytellyt tietokoneella, niin kuin nykyisin harmittavan usein tehdään. Remontti kuulosti ihanan helpolta, eikä meidän tarvinnut tehdä itse mitään, Ulla ja Antti muistelevat.

Hyvä toimintatapa

Heille sopi myös Remisterin toimintatapa: nimet kirjoitettiin papereihin vasta, kun uudesta keittiöstä oli suunnitelma ja aikataulu. Helppouden lisäksi pariskunta arvosti Remisterin täsmällisyyttä. Remonttien alkamisesta muistutettiin puhelimitse muutama päivä aiemmin ja ne alkoivat ja valmistuivat kuten sovittiin. Myös putki- ja sähkömiehet tulivat ajallaan, jolloin turhia odotteluja ei syntynyt. Lisäksi remonttimiehet pitivät Ullan ja Antin jatkuvasti ajan tasalla.

– Esimerkiksi kylpyhuoneen ja olohuoneen välisessä seinässä ei ollut ollenkaan villaa, jonka lisäämisestä remonttimies kysyi meiltä vielä erikseen. Tiesimme koko ajan, miten remontti etenee, pariskunta kiittelee.

1
2
3
4

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,