Maalaisromanttinen keittiö täytti odotukset

Luotettavuus oli tärkein asia, kun Anita ja Kari Neiglick valitsivat keittiöremontilleen toteuttajaa useiden tarjousten joukosta. Kun Remisterin remonttisuunnittelija tuli ilmaiselle suunnittelukäynnille, olivat he heti samalla aaltopituudella.

Remisterin remonttisuunnittelija Annika Asmundela vakuutti Anita ja Kari Neiglickin heti ensimmäisellä käynnillään.

– Kerroimme visioistamme ja toiveistamme. Annika ymmärsi nopeasti, mitä haluamme, ja hänellä oli heti hyviä ideoita. Yhteistyö lähti liikkeelle jouhevasti ja Remister tuntui luotettavalta yritykseltä, Anita kuvailee ensitapaamista.

Yhtenä valintakriteerinä oli myös Remisterin lupaama takuu. Työlle annettiin kahden vuoden takuu, minkä lisäksi materiaaleilla on vielä valmistajien tuotekohtaiset materiaalitakuut.

Anitan ja Karin kotona remontoitiin keittiö sekä lattiat. Pariskunta asui kodissaan samaan aikaan ja kiitteleekin järkevää työjärjestystä. Makuuhuoneen lattia remontoitiin ensimmäisenä, joten sinne pääsi pian nukkumaan.

– Onhan remontin keskellä vähän ikävää asua, mutta kun tiesimme, että kyse on vain kahdesta viikosta ja suojaukset olivat kunnossa, aika meni nopeasti. Ja se todellakin kannatti tällaisen lopputuloksen takia, Anita ihastelee.

Maalaisromanttisuus ja vaaleus olivat pääasiat, joita remontilla haettiin. Entisessä keittiössä väreinä oli sinistä ja harmaata, joista haluttiin eroon. Myös toimivuutta haluttiin parantaa ja välitilan peilipinta korvata helpommin puhtaana pidettävällä materiaalilla.

– Uusi keittiö on tehty laadukkailla materiaaleilla, se on esteettisesti kaunis ja toimiva. Lisäksi Annika oli remonttisuunnittelijana erittäin pätevä ja remontti oli kohtuuhintainen, Anita tiivistää.

– Remonttimiehet olivat myös todella ammattitaitoisia ja tekivät siistiä jälkeä, Kari lisää.

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , ,