Parasta työnjälki, helppous ja luottamus

”Työnjälki, helppous ja luottamus”, siinä syyt, miksi Anna Liisa ja Seppo valitsivat Remisterin remontoimaan kotiaan – jo kolmatta kertaa.

– Olemme antaneet remonttimiehille kotiavaimet ja lähteneet itse reissuun. Ensimmäisellä kerralla olimme vaeltamassa, toisella hiihtämässä. Nyt lähdemme kylpyhuone- ja saunaremontin tieltä jälleen hiihtämään. Viimeksi, kun olimme pidempään poissa, remonttimiehet hakivat postinkin puolestamme, Anna Liisa muistelee.

Syksyllä 2011 Anna Liisan ja Sepon kodissa Varikolla remontoitiin yläkerta: keittiö, makuuhuone ja olohuone. Keväällä 2013 vuorossa oli alakerta ja alkuvuonna 2014 kylpyhuone ja sauna.

Mustikkakuja

– Remonttimiehet ovat tehneet hyvää jälkeä. Kotiin on ollut mukava tulla, kun paikat ovat olleet siistissä kunnossa. Ensimmäisenä kotiin tullessamme olemme tarkistaneet aina saumat, mutta ikinä niissä tai missään muussakaan ei ole ollut mitään huomauttamista, Seppo kertoo.

Remonttiasiat pariskunta on hoitanut aina saman remonttisuunnittelijan, Jonin, kanssa.

– Itselläni ei ole silmää, enkä hahmota materiaaleista, miltä tila tulee näyttämään valmiina. Jonin kanssa olemme hoitaneet kaikki remonttiasiat ja luotan hänen näkemykseensä ja kokemukseensa. Minusta on parasta, kun meidän ei ole tarvinnut huolehtia mistään, vaan olemme voineet tulla valmiiseen kotiin, Anna Liisa toteaa.

Mustikkakuja11

Mustikkakuja7

Mustikkakuja5

Mustikkakuja6

Mustikkakuja5

Mustikkakuja3

Mustikkakuja4

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , ,