Uusi ja vanha yhdistyi

Osa Annikki ja Matti Ruotsalaisen keittiöstä uudistettiin hiljattain. Remister suunnitteli ja toteutti remontin, jonka lopputuloksena syntyi avara ja toimivuudeltaan asukkaita paremmin palveleva keittiö.

Ruotsalaiset asuvat vuonna 2000 valmistuneessa omakotitalossa Jyväskylän Kangasvuoressa. Ennen joulua he ajattelivat uudistaa 15 vuotta vanhaa keittiötään. Remonttia oli suunniteltu muiden toimijoiden kanssa jo aiemmin, mutta tällä kertaa Remisterin remonttisuunnittelija Annika Asmundela vakuutti Ruotsalaiset ammattitaidollaan.

“Ei ole mikään käynyt niin nopeasti. Annika tuli käymään ja yhdessä päivässä oli tehty suunnitelma ja päätetty remontista. Niin asiansa osaava ja hyvin luotettavan tuntuinen”.

Täysin uuden näköinen keittiö osaremontilla

Remontissa Ruotsalaisten keittiön yläkaapistoon vaihdettiin ovet ja alakaapisto muutettiin vetolaatikoiksi. Lisäksi vanha iso vitriinikaapisto korvattiin kvartsitasolla, vetolaatikostolla, sekä seinälle kiinnitettävillä pienemmillä kaapeilla. Myös liesituuletin vaihdettiin.

“Todella epäiltiin, että pystyykö sitä tekemään, kun oli se vitriinin poisto”, Annikki Ruotsalainen muistelee. Aiempia remontointikokemuksia heillä oli mökiltään, jossa odotusajat olivat toisinaan olleet hyvinkin pitkiä. Nyt kaikki kuitenkin toimi kuten luvattiin.

Luotettavuus on iso asia

“Neljä päivää, ja sähkömies tuli viidentenä päivänä. Maanantaina alettiin ja perjantaina iltapäivällä saatiin pistää tavaroita kaappiin. Keittiö on oikein kivan näköinen, avarampi ja sitten tietysti helpompi käyttää”.

Lopputulos miellytti silmää ja keittiön käytettävyys parani oleellisesti. Omaa tunnelmaansa uudistettuun keittiöön luovat LED-valot, joilla Ruotsalaisten mukaan saadaan aikaan sekä hyvältä näyttävä valaistus että riittävä työvalo keittiötöihin. Suurimpana hyötynä esiin nousi keittiön toimivuus. “Se on toimiva. Ei vanhempi ihminen jaksa enää kontata alakaapeille”, Annikki naurahtaa. “Kun ne on vetolaatikot, niin se on toimiva kaikessa suhteessa.”

Remisterin toiminnassa Ruotsalaiset kiittävät erityisesti luotettavuutta. Tyytyväisen asiakkaan on helppo suositella palveluita myös muille remontista haaveileville.

“Suosittelen erittäin lämpimästi. Luotettava ja hyvä työnjälki. Se luotettavuus on hirveän iso asia. Jos jotain luvataan, se pitää”.

Haastattelu: Suomen Asiakaskokemukset

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , , ,