Remontoitu koti Mattilanpellolla

Susanna ja Mika ihastelevat remontoitua kotiaan Mattilanpellolla. Kokonaisuus on rauhallinen ja silmä lepää tasapainoisessa värimaailmassa.

Entisen pienen keittokomeron tilalla on nyt suurempi ja toimivampi keittiö, joka huomioi erityisesti lapsiperheen tarpeet. Tummanharmaiden graniittitasojen ansiosta keittiössä ei tarvitse miettiä, mihin kattilan laskee. Saareke taas auttaa lapsiperheen kiireistä arkea – siitä on hyvä tarjoilla ruuat lapsille.

Kirjavuudesta harmoniaan

– Kun muutimme tänne vuonna 2007, asunto oli värikäs. Sauna- ja kylpyhuone oli remontoitu ja nykyisin wc on ainut remontoimaton tila. Remisterin toimesta uusimme keittiön sekä lattiat, seinät ja katon eteisessä, olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Liukuovikaapeilla saimme makuuhuoneeseen lisää säilytystilaa.

Ennen kaikkea pariskunta on tyytyväinen Remisterin työnjälkeen, joka on heidän sanoillaan ”aivan loistavaa”. Myös sisustussuunnittelu saa kiitosta.

– Kerroin remonttisuunnittelija Annikalle puhelimessa lähtötilanteesta ja alustavista toiveistamme. Kun hän tuli käymään, hän oli osannut ottaa mukaan puhelinkeskustelumme perusteella juuri oikeanlaiset materiaali- ja värivaihtoehdot.

1
2
3
4
5
6

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,