Remontti, joka lunasti lupaukset

Palokassa asuvien Maritan ja Markun mielestä hyvä ja halpa eivät kulje käsi kädessä. – Remonttiyrityksen valinta riippuu siitä, mitä arvostaa – ovathan Lada ja Mersukin kummatkin autoja.

Kun remonttia tehtäessä arvostaa palvelua, laatua ja helppoutta, Remister on oikea valinta

Pariskunta bongasi Remisterin alunperin rakennusmessuilta. Ensin remontoitiin sauna ja myöhemmin koko alakerta kodinhoitohuonetta lukuun ottamatta.

Jo toinen remontti Remisteriltä

– Emme olisi ottaneet Remisteriä toiseen kertaan, jos ensimmäisen remontin jälki olisi ollut huonoa tai toimintatavoissa olisi ollut moitittavaa. Remisterissä ovat parasta todella hyvä työnjälki ja luotettavuus – se mitä luvataan, myös pidetään.

Siisti työ

Marita kiittelee myös työmiesten siisteyttä ja remontin helppoutta. Kaiken sai samasta paikasta ja hinnassa säästi, kun purkutyöt teki itse ja vanhat kalusteet myi eteenpäin. Marita ja Markku asuivat kotona remontin ajan, minkä vuoksi työmaan siisteys oli todella tärkeää.

– Olemme vaativia asiakkaita ja Remister vastasi tarpeisiimme hienosti. Kodissamme on nyt harmoninen ja yhtenäinen linja. Kokonaisuus on moderni, mutta silti siihen pystyy yhdistämään mitä tahansa sisustustyylejä

1
2
3
4
5
6
7
8

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,