Remontti, joka täytti kaikki odotukset

Ullan ja Pentin kotona Muuramessa lämpiää usein sauna. Hillitty ja tyylikäs, syksyllä 2013 remontoitu sauna ja kylpyhuone suorastaan kutsuvat kylpemään.

– Lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin odotimme yksityiskohtia myöten. Kaikki on tehty justiin, eikä melkein. Aikataulut pitivät ja asiat hoidettiin kuten sovittiin, pariskunta kiittelee.

Paavalinvuorentie5

Remister oli tuttu yritys Ullalle ja Pentille jo entuudestaan. Viitisen vuotta sitten Remister remontoi pariskunnan kodin yläkerran kokonaisuudessaan: olohuone, keittiö, makuuhuone, eteinen ja wc. Koska ensimmäinen remontti sujui niin mallikkaasti, halusi pariskunta toisenkin remontin Remisteriltä. Aiempien kokemusten lisäksi vaakakupissa painoivat remontin helppous ja työn laatu.
– Meidän ei tarvinnut kuin maksaa laskut, Pentti naurahtaa.

Ulla ja Pentti asuivat kotonaan koko remontin ajan. Työmiehet uurastivat alakerrassa, kun pariskunta oli töissä. Remonttimiehet aloittivat työpäivänsä aamuseitsemältä, minkä ansiosta remontin etenemisestä ehdittiin vaihtaa kuulumiset ennen töihin lähtöä. – Pysyimme koko ajan tilanteen tasalla ja kaikki hoidettiin joustavasti. Kaikesta tekemisestä välittyi olo, että meille halutaan aidosti ja oikeasti tehdä hyvä sauna ja kylpyhuone, Ulla kertoo.

Paavalinvuorentie4

Paavalinvuorentie2

Paavalinvuorentie

Paavalinvuorentie7

Paavalinvuorentie6

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , , , , ,