Remontti valmistui lomareissun aikana

Raija ja Ilkka Roiton remontti sujui kuten televisio-ohjelmissa. Pariskunta oli pari viikkoa hiihtolomalla Lapissa ja kotiin tullessa heitä odotti aivan uusi ja upeasti remontoitu keittiö sekä takkahuone.

Ilmavuus, valoisuus ja toimivuus olivat asioita, joita Raija ja Ilkka Roitto halusivat uuteen keittiöönsä. Vanha keittiö oli omakotitalon rakennusvuodelta 1983 ja tullut tiensä päähän. Ennen kaikkea eroon haluttiin vanhasta lasivitriinistä, joka katkaisi ikävästi keittiön. Sen poistamisen ansiosta tilaan saatiin avaruutta ja valoisuutta.

– Saimme ystäväperheeltä suosituksen Remisteristä, joka oli tehnyt heille keittiöremontin. Remisterin Antti Pirinen tuli käymään meillä, otti mitat tiloista ja kuunteli toiveitamme. Sen lisäksi kävimme Remisterin toimistolla tutustumassa. Olemme kummatkin todella tyytyväisiä lopputulokseen, Ilkka kertoo.

Kun suunnitelmat olivat selvät, alkoi toteutus. Roitot purkivat vanhan keittiön uuden tieltä ja lähtivät lomareissulle Lappiin.

– Olimme kaksi viikkoa poissa kotoa, joten remonttimies Ilari Pelkonen sai tehdä töitä omaan tahtiinsa. Hän piti meihin tiiviisti yhteyttä ja lähetti välillä valokuvia, jotta tiesimme, miten remontti etenee. Saimme olla lomalla levollisin mielin, Ilkka kertoo.

– Ilari teki jopa lumityöt sillä välin, Raija lisää hymyillen.

Lomareissun jälkeen kotiin oli jännittävää palata. Ensimmäisenä Raija käveli takkahuoneeseen ja nosti katseensa katon palkkiin.

– Se mietitytti remontissa eniten. Aiemmin kattopalkki oli puunvärinen ja pohdimme pitkään, tulisiko siitä valkoinen, tummanharmaa vai puunvärinen. Remisterin Annika Asmundela neuvoi, että se, mitä et voi häivyttää, niin korosta. Palkista tuli harmaa ja se on hyvä juuri noin, Raija kertoo ja jatkaa:

– Aiemmin meillä oli palkin molemmat puolet täynnä vuosilautasia. Nyt palkki näyttää niin hienolta, että emme ole raaskineet laittaa siihen mitään.

Pitävät aikataulut ja budjetti, yhteistyö sekä positiivinen ajattelu asiakasta kohtaan ovat asioita, joiden vuoksi Roitot sanovat voivansa aidosti suositella Remisteriä.

– Remisterin kanssa ei tarvitse itse tehdä mitään, vaan kaikki saa avaimet käteen -periaatteella, Ilkka tiivistää.

Tähän kuuluvat niin kodinkoneet kuin vanhojen poisvientikin, putki- ja sähkötyöt sekä kaikki kalusteet pieniä yksityiskohtia myöten.

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , ,