Remontti ylitti odotukset

Jaana Sallisen ja Jukka Vihisen vuonna 2008 valmistunut kerrostalokoti remontoitiin kerralla vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Koti uudistettiin lattiasta kattoon, keittiöstä pesutiloihin.

-Halusimme, että asunnon pinnat päivitetään tähän päivään, Jaana kertoo.

-Toiveissa oli myös saunan mallin päivittäminen toisenlaiseksi. Lisäksi haluttiin yhtenäinen värimaailma kaapistojen, pintojen ja pesutilan osalta, Jukka lisää.

Koska kyseessä oli koko kodin täydellinen remontti, Jaana ja Jukka olivat remontin aikana evakossa. Tällöin luottamus remontin toteuttajaan ja tiedottamiseen korostuu.

-Remontti itsessään sujui todella hyvin. Ei tullut tunnetta, että pitää joka päivä käydä katsomassa mitä täällä tapahtuu. Sovittiin askelmerkit ja sen mukaan edettiin. Jos jotain sellaista tuli vastaan, missä tarvittiin lisätietoa, meihin oltiin hyvin yhteydessä. Tiedotus toimi erittäin hyvin ja yhteispeli oli todella hyvää, Jaana toteaa.

-Tuntui, kuin olisi itse ollut työnjohtaja, vaikka ei paljon paikalla käyty. Jos jotain ilmeni, oltiin heti yhteydessä. Ei tarvinnut yhtään miettiä sitä, että tapahtuuko jotain tai pitääkö olla huolissaan onko työt edenneet. Asentaja oli sitoutunut urakkaan ja otti huomioon pienetkin yksityiskohdat, Jukka tiivistää.

Remontissa ylipäätään on tärkeää, että sovittu aikataulu pitää. Aikataulun pitävyys korostuu, kun asuminen on järjestetty toisaalle.

-Aikataulu todellakin piti, Jaana ja Jukka toteavat yhdestä suusta.

-Lopputulos myös vastasi ehdottomasti odotuksia, ne jopa ylittyivät, Jaana huudahtaa.

-Remontin toteuttajaksi valitsimme Remisterin, koska tuttavat suosittelivat ja antoivat hyvää palautetta heistä. Siksi otimme Remisteriin yhteyttä, Jukka kertoo.

-Kun tapasimme remonttisuunnittelija Jetro Majaniemen ensimmäisen kerran, homma tuntui siinä vaiheessa selvältä. Ei tarvinnut sen jälkeen miettiä muita vaihtoehtoja. Jetro sai ajatuksistamme hyvin kopin ja hänellä oli antaa hyviä vinkkejä meille. Yhteistyö sujui erittäin hyvin hänen kanssaan, Jaana lisää.

-Meillä oli tietyt ajatukset mitä tehdään ja millainen värimaailma halutaan. Tuli heti sellainen tunne, että tehdään suunnittelijan kanssa yhdessä yhteistä kotia. Ei ole kuin hyvää sanottavaa, 10+ ja papukaijamerkki Jetrolle, Jukka komppaa.

Mielellään suositellaan Remisteriä muillekin! Ollaan jo kaikille kerrottu, että jos haluatte luotettavuutta ja hyvää jälkeä, niin siinä on hyvä porukka. Remontin jälkeen meillä käyneet vieraat ovat todenneet, että on aivan loistavaa työnjälkeä, Jaana päättää.

Kategoriat: Kokemuksia Avainsanat: , , , , , , , , ,