Keittiökalusteet ja asennus saman katon alta

Nautitko kahvitteluhetkistä vieraiden kanssa kodin sydämessä, keittiössä..? Entä pidätkö tuoreiden leivonnaisten tuoksusta keittiössäsi?

Monipuolinen valikoima

Kalustetoimittajamme on tarkoin valittu nykyisiä mekanismi, materiaali ja laatuvaatimuksia silmälläpitäen. Kotimainen tehdas palvelee joustavasti myös erikoismittoja vaativissa kohteissa..

Lyhyet toimitusajat

Keittiöremontti on erittäin nopeasyklistä. Toimittajan pitää myös pystyä vastaamaan tähän. Viikon mittaisessa keittiöremontissa ei ole aikaa odottaa mahdollisesti puuttuvan tai rikkoutuneen kulmakaappirungon tuloa seuraavalla rahtilaivalla.

Kalusteet toimitetaan tehtaalta logistiikkavarastoomme jo ennen remontin alkua. Näin varmistetaan kalusteiden saatavuus aina oikeaan aikaan. Emme varastoi kalusteita kotonasi, koska yleensä tilat ovat ahtaat ja kalusteet olisivat vain muun remontin tiellä.

Erikoisosaamisena keittiöt

Keittiöt ovat erikoisalaamme. Koko keittiökonseptimme on etukäteen mietitty suunnittelusta toimitukseen ja toteutukseen.

Keittiöremontissa kaiken A ja O on suunnittelu. Keittiöstä löytyy aina jotain, joka on mahdollista toteuttaa paremmin kuin ennen. Tämän vuoksi keittiöremonttisuunnittelijamme tekevät suunnitelman kanssasi, kotonasi. Keittiöremontti ei rajoitu vain kalusteiden, koneiden ja muiden oheistuotteiden vaihtoon, vaan samalla voidaan katsoa ympäröivin pintojen uudistuksen tarve. Lisäksi mahdolliset seinien aukaisut ja siirrot ovat mahdollisia.

Kategoriat: Ajankohtaista Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , ,