Keittiöremontin hinta

Keittiö on kodin sydän ja sitä on hyvä vaalia. Mutta mitähän se mahtaa maksaa?

Yleistäen homma menee näin: Täydellinen keittöremontti menee keskimäärin 10 000-20 000 euron väliin. Mikäli koko keittiötä ei vaihdeta, vaan tehdään osaremonttia niin silloin hintahaitari on 2 000-7 000 euroa.

Kotimainen kalustetoimittajamme AINA-keittiö teki verkkosivuilleen helppokäyttöisen hintageneraattorin, jolla voi selvittää keittiökalusteiden hintatasoja. Hintatason avulla saa suunnan mitä keittiöremontti kalusteiden osalta valitussa laajuudessa maksaa.
AINAn hintatasoja pääset tarkastelemaan tästä >>
falmec_zephiro_v_eion__saarekemalli
Tärkeää on huomioida, että keittiöremontti on paljon muutakin kuin kalusteiden vaihtoa. Remontin hinta riippuu remontoitavan tilan koosta ja rakenteista, käytettävistä materiaaleista ja mekanismeista, kalusteista sekä muista oheistuotteista. Esimerkiksi mallistomme liesituulettimien hintahaitari on melkoisen venyvä; 169-3 360 euroa. Kustannuksiin vaikuttaa oleellisesti myös se, hyödynnetäänkö esimerkiksi vanhaa tekniikkaa tai kodinkoneita. Lopullinen hintamme sisältää ammattilaisen työn, remonttitarvikkeet sekä kalusteet ja muut tarvittavat tuotteet.

Varaa maksuton suunnittelukäynti kotiisi, saat samalla kiinteän hinnan omasta keittiöremontistasi. Suunnittelukäynti vie aikaa 1-4 tuntia ja hinnan lisäksi saat virtuaalisen kuvan uudesta keittiöstä sekä pitävän aikataulun remontille.

Kategoriat: Ajankohtaista Avainsanat: , , , , , , ,