Miksi odotella tulevaa kun voit jo nyt viihtyä kotona?

8 tuntia unta, 8 tuntia työtä ja 8 tuntia vapaata – kuulostaako tutulta? Oletko ikinä miettinyt montako tuntia päivässä vietät kotona ja kuinka voisit viihtyä siellä paremmin?
Toisille keittiö on kodin sydän, joillekin sauna tärkeä rentoutumispaikka ja osa haluaa että koko sisustus on viimeisen päälle, jotta kotona voi rauhoittua arjen kiireen keskellä. Milloin olet viimeksi hankkinut jotain uutta kotiisi, muuttanut huonekalujen järjestystä tai muutoin piristänyt arkea? Entäpä oletko haaveillut laittavasi koko kämpän uusiksi joku päivä?
DSC_1417
Remonttia harvoin tehdään itse remontin vuoksi vaan siksi, että sillä saadaan arkeen piristystä.

Viihdy kotona ei ole turhaan Remisterin slogan, vaan kannustamme ja tuemme ihmisiä viettämään viihtyisiä hetkiä kotona. Suurin este remontille on sen aloittaminen. Asiakkaamme usein toteavat remontin jälkeen, että tämähän olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten. On niin helppoa keksiä erilaisia esteitä ja syitä remontin lykkäämiselle. Meidän tehtävämme on poistaa näitä esteitä ja tehdä uusittu koti helposti saavutettavaksi.

Yleinen harhaluulo on että koko asunto pitää remontoida kerralla ja että se on hankalaa sekä kallista. Osissa remontoimalla koti pysyy asuttavana myös remontin aikana ja myös verosuunnittelun kannalta jo järkevää, kun laittaa kuntoon yhden osan kerrallaan.
Kotitalousvähennystä saa 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta ja sen enimmäismäärä on kalenterivuoden aikana 2 400 euroa/henkilö.
Eli järkevää on hajauttaa remontointi useammalle vuodelle. Entäpä jos tänä vuonna laittaisit keittiön, kylpyhuoneen tai vaikka saunan kuntoon ja viihtyisit jo syksyllä paremmin kotonasi.

DSC_1252
Remister Takuuremontit toteuttavat nopeita, helppoja ja vaivattomia sisäremontteja erilaisiin koteihin. Asiantuntevat remonttisuunnittelijamme vierailevat mielellään teillä ja käymme yhdessä lävitse toiveesi, ideasi ja tarpeesi kodin piristyksestä. Suunnitelukäynti vie aikaa 1-4 tuntia ja saat sen jälkeen tarjouksen töistä, tarvikkeista, remontin kestosta sekä mahdollisesta aloitusajasta.

Tilaa maksuton suunnittelukäynti niin autamme sinua tekemään kodistasi entistä viihtyisämmän paikan!

Kategoriat: Ajankohtaista