Haluaisitko käyttöösi yli 8000 remontin ja 35 vuoden kokemuksemme Keski-Suomessa?

Tarvitsetko luotettavan ja laadukkaan toteuttajan kotisi kunnostamiseen? Haluatko tekijän, joka antaa takuun ja vastaa töistään vielä vuosienkin päästä? Tahdotko lopputuloksen, joka nostaa asuntosi arvoa ja parantaa kotisi viihtyvyyttä? Remisterin koulutettu vastuuasentaja toteuttaa elämäsi helpoimman remontin.

Kuinka yli 8000 remontin kokemus ja pitkä historia näkyvät lopputuloksessa? Uskallamme varmuudella luvata sinulle ainakin seuraavat asiat:

Luotettava yritys

Remister on paikallinen pitkään toiminut hyvämaineinen ja vakaavarainen yritys. Omat koulutetut asentajamme toteuttavat asiakkaidemme remontit. Tyytyväisiä Remister asiakkaita on jo yli 8000 taloudessa. Voit luottaa remonttisi yksiin käsiin.

Maksuton remonttisuunnittelu

Mittaus ja suunnittelu tehdään kotonasi, ammattitaitoinen remonttisuunnittelija avustaa materiaalivalinnoissa ja värisuunnittelussa oikeassa toteuttamisympäristössä.

Remonttirahoitus

Tarvittaessa saat kauttamme joustavan vakuudettoman remonttirahoituksen. Näin voit mitoittaa remontin takaisinmaksun oman elämäntilanteesi mukaisesti. Rahoituksen korot ovat verotuksessa vähennyskelpoisia.

Kirjallinen sopimus

Saat aina remontistasi kirjallisen sopimuksen, jossa on kirjattu kaikki remontin yksityiskohdat, sitova toteuttamisaikataulu sekä hinta. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja yllättäviltä piilokuluilta.

Tavaran hankinta ja toimitukset

Saat kauttamme kiinteään hintaan kaikki remontissasi tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Testatut ja turvalliset tuotteet tulevat tarkkaan valikoiduilta tavarantoimittajiltamme juuri oikeaan aikaan kotiisi. Hoidamme tuotteiden ja tarvikkeiden vastaanoton sekä sisälle kantamisen puolestasi.

Vastuuasentaja ja työnjohto

Vastuuasentaja huolehtii remontin etenemisestä sovitussa aikataulussa ja pitää puolestasi yhteyttä myös kauttamme tuleviin putki- ja sähköasentajiin. Työnjohtaja hoitaa puolestasi yhteydenpidon isännöitsijään ja teknisiin valvojiin. Voit jättää aikatauluhuolet ammatilaisten käsiin.

Remonttijätteiden kierrätys

Hoidamme remontistasi aiheutuneiden remonttijätteiden poiskuljetuksen ja kierrätyksen puolestasi. Kotisi pysyy asuttavana myös remontin aikana ja kierrätämällä ympäristön kuormitus vähenee.

Takuu

Saat aina remontistasi kirjallisen luovutustodistuksen. Valtuutettuna asennusliikkeenä kauttamme hankituilla tuotteilla ja materiaaleilla on valmistajien tuotekohtaiset materiaalitakuut. Sertifioidut asentajamme toteuttavat sovitut työvaiheet kahden vuoden takuulla.

Kotitalousvähennys

Saat kotitalousvähennystodistuksen työkustannuksista remontin valmistumisen jälkeen. Näin voit hyödyntää merkittävän veroedun hyväksesi.

Elämäsi helpoin remontti

Kirjaimellisesti, voit viihtyä koko remonttiprosessin ajan kotona; saat suunnittelupalvelun materiaaleineen kotiisi. Toteuttamisvaiheen aikana ystävälliset asentajamme tekevät kotona asumisesta mahdollista, jopa viihdyttävää. Remontin jälkeen uudistetussa kodissa on helppo viihtyä. Laadukkaasti toteutetun remontin tulokset ilahduttavat pitkälle tulevaisuuteen. Remontointi todella kannattaa!

Luotettavat yhteistökumpanimme: